“Schimbarea nu este o optiune, este o regula de baza a evolutiei. Cu fiecare alegere pe care o faci, tu decizi cine va fi persoana din oglinda de maine. Poti fi TU cu adevarat, sau poti fi doar o masca.”

Cartea o poti cumpara de aici.

“Atunci cand spui ca nu te-ai schimbat deloc, afirmi de fapt ca nu ai invatat nimic din intamplarile prin care ai trecut. Atunci cand spui ca nu te-ai schimbat deloc, ce spui de fapt, este ca te simti mai confortabil sa te identifici cu persoana din trecut decat sa incerci sa cunosti persoana de azi.

Primul pas spre o viata mai buna, nu este unul inainte, ci unul inapoi. Paseste inapoi cu un pas si uita-te la viata ta in ansamblu. In felul acesta vei observa cel mai bine, drumul ce duce spre schimbare.

Cea mai importanta iubire, ce merita constientizata in aceasta viata, este iubirea de sine. Atunci cand te iubesti cu adevarat, alegi sa nu mai suferi. Deci alegi sa nu mai tii ura, sa nu mai barfesti si sa ierti, pentru ca intelegi ca aceste lucruri iti fac tie rau, in primul rand.

Iubirea de sine, nu este un act egoist, ci unul altruist. Daca nu te iubesti pe sine, cum ai putea sa stii ce e iubirea cu adevarat? Doar iubindu-te pe sine, cu adevarat, vei reusi sa-i iubesti si pe altii. Ce folos e, sa-i iubesti pe altii ca pe tine insuti, atunci cand tu nu simti nimic fata de tine?”

Daca vrei cartea ta, click aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *