“Mintea iubeste imaginile. Vizualizeaza rezultate in sanatate sau in stilul tau de viata, precum si pasii pentru a ajunge acolo.”

Cartea o poti cumpara de aici.

“Cand pasesti in imaginea vietii tale, sporesti eficienta procesului de schimbare. Observa culorile, senzatiile si mirosurile, sentimentul de lumina calda a soarelui pe pielea ta, un cer albastru stralucitor si o baie fierbinte. Imaginatia nu inseamna doar vizualizare, ci si simtirea rezultatului. Imaginatia cere exercitiu. Incearca sa incepi cu sfarsitul. Imaginatia este o cale de a-ti perfectiona concentrarea.

Ce rezultat vrei sa creezi? Cum ti-l imaginezi? Mestesugareste mintal situatia ta ideala de viata. Foloseste-ti toate simturile. Cum ar arata, cum s-ar simti si cum ar suna? Formeaza-ti o imagine in minte si un sentiment in corp.

Fa-ti ceva timp sa-ti scrii si sa-ti descrii in detaliu ideile in jurnal. Fa-o extrem de detaliat si repeta la fiecare cateva luni. Asta este parte din conceptie. Apoi, incepe sa-ti schimbi dialogul interior ca sa sustii aceasta noua versiune a ta si a vietii tale. Creeaza un colaj, un dosar sau o plansa de viziune. (In Capitolul 5 voi descrie cum sa procedezi.) Activitatile din cartea de fata te vor ajuta nu numai sa-ti imaginezi cea mai buna varianta a ta; te vor ajuta sa si dezvolti calitati care sustin starea de bine prin oferirea instrumentelor si abilitatilor de care ai nevoie.”

Daca vrei cartea ta, click aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *