“Ai dreptul sa gresesti! Toata lumea greseste, este in natura fiintei umane. Asta inseamna ca vei gresi toata viata? Nu, deloc.

Atunci cand gresesc, trebuie doar sa-mi dau seama de ce am gresit, pentru a nu repeta greseala. Am gresit ca sa nu mai gresesc data viitoare.”

Cartea o poti cumpara de aici.

“In timpul repetitiilor la spectacolele noastre de teatru, cursantii gresesc tot timpul – si este normal. Tocmai acesta este scopul repetitiilor: sa vedem ce anume functioneaza si ce nu. Incepem din nou, din nou si din nou, astfel incat spectacolele sa iasa aproape perfect. Nu te astepta sa ai succes fara sa muncesti intens.

Chiar daca ai un talent incredibil, tot va trebui sa muncesti, sa-ti dai silinta, pentru a-ti imbunatati calitatea stilului de joc si a-ti atinge scopul. Ia in considerare faptul ca esecul este o repetitie in vederea succesului.

Uneori, avem mai multe repetitii… Este posibil sa-ti fi pierdut mijloacele de expresie in cazul in care e necesara o comunicare verbala, sustinerea unui interviu de angajare sau curajul de a-ti infrunta seful. Si ai trait aceasta pierdere ca pe un esec.

Dar in drumul spre succes exista o multime de mici esecuri, nimeni nu reuseste din prima. Daca s-ar intampla asa, ar fi prea frumos si n-am invata prea multe despre noi. Doar atunci cand ne prabusim invatam mai multe despre cine suntem cu adevarat, cum sa depasim problema si cat de departe avem de gand sa mergem pentru a ne atinge scopul. Toata lumea trece prin acest proces.

‘Intr-o viata exista o mie de vieti’, obisnuia sa zica bunica mea.”

Disponibila pentru imprumut.

Daca vrei cartea ta, click aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *